0

Textilsladd med mässing och oxid E27 sockel. Sockeln har en snygg industrikänsla och strömkabeln är klädd med textil. Kombinera upphänget med en snygg ljuskälla. Sladden är 3,5m och kan regleras kortare efter behov. Ett upphäng som ger fina inredningsmöjligheter i huset. Egenskaper Färg Oxid Anslutningskabelns färg Textil brun Bredd/längd (cm) 350 Höjd (cm) 9 Djup (cm) 4,5 Användningsområde Inomhus Ljuskälla ingår Nej Sockel E27 Strömbrytare Nej Lampans Spänning (V) 230V Max-effekt lampa (W) 40 Volt 230V AC Energiklass Kompatibel med A++ - E Anslutningskabelns längd (cm) 350 Anslutningskabel-specifikation H03VH7-H IP-klass IP20


Visa mer ...

E-juice Berry Mix - LiQua 10ml

10 ml e-juice för e-cigaretter med smaken Berry Mix. En balanserad smak av skogens frukter. Denna e-juice är nikotinfri, och innehåller alltså ingen nikotin. Perfekt när du tex vill sluta röka. E-juicen är av märket LiQua som är tillverkad i Italien. De är kända för sin kvalitet och sina goda smaker. 50% PG / 50% VG Innehåll: 10 ml. Bloss: ca 2500 0 mg nikotin Betalningsalternativ för e-juice och e-cigaretter Tyvärr är det inte möjligt att betala med kort när du beställer e-juice eller e-cigaretter. Därför är DIBS Kortbetalning inaktiverad i kassan om du har någon av dessa varor i varukorgen. Men det går utmärkt att betala mot faktura, Swish, förskottsbetalning eller mot postförskott.


Visa mer ...

Pricktavla Magnet för Nycklar

En tavla tillverkad i kork med magnet. Framsidan har en slät yta med motiv som en pricktavla där du kan fästa nycklar eller andra metallföremål. På backsidan sitter ett fäste så du kan hänga magnettavlan på väggen. Storlek: ca 20 cm/diameter.


Visa mer ...

0

Grafit-svart vattenbaserad sprayfärg på sprayburk som kan användas inomhus. Maston Zero vattenbaserad sprayfärg är det senaste inom den vattenbaserade spraylacktekniken. Maston Zero är den säkraste och miljövänligaste sprayfärgen som någonsin tagits fram! Tack vare sin unika vattenbaserade teknologi innehåller Maston Zero sprayfärg inga farliga tillsatser eller lösningsmedel vilket gör att färgen kan användas lika lätt inomhus som utomhus utan att man utsätts för starka dofter. Maston Zero kan användas på de flesta material inomhus eller utomhus, fäster även på kritiska material som polystyren. Den går tex utmärkt att spraya på trä, tegel, sten, plast, glas, papp, frigolit, metall m.m. Eftersom färgen är vattenbaserad är den även enkel att tvätta bort om du får färg på händerna. Färgen rinner inte och är enkel att applicera. Den skapar redan efter ett lager ett fullgott skydd på 25?30 micro. Går att måla om när som helst, vått på vått eller vått på torrt. Ytan är torr efter 30 minuter och genomtorr efter 24 timmar. Sprayburken innehåller 400 ml, vilket räcker till ca m² VOC-innehållet har reducerats till 340 g/l vilket gör sprayfärgen flamsäker och produkten mer lätthanterlig. Exempel på användningsområden Inomhus: möbler, dörrar, skåp, fönsterkarmar, lister, trappräcken, ytor av träpanel, rör och värmeelement Utomhus: grundmålade fönsterkarmar, dörrar, ute möbler, balkongräcken och staket. 100% lyckat resultat Färgen är glansig och sprayfärgens täckförmåga är stor, och det är minimal risk för att den skall rinna. Egenskaper Innehåll Alkyd, vattenbaserad Användning Inom- och utomhus Vidhäftning Utomordentlig Väderbeständighet 80°C Typ Vattenbaserad sprayfärg Täckförmåga m² ca 3 Torktid 30 min Genomtorr 24 timmar Glans (DIN 67530 60°) Matt: 0-25 glansenhetSatin/blank: 35-50 glansenhet Övermålningsbar alltid, 5 min mellan skikt Arbetstemperatur Minst +15°C EU VOC-Gränsvärde Sprayfärg och lack: 341,31 g/LGrundfärg voc: 342,27 g/L Innehåll 400 ml. Täckförmågan kan variera beroende av materialets yta som skall målas samt färgnyansen. Produktens torktid är riktgivande. Torkningstiden beror på luftfuktighet och temperatur, på vilket material du målar och hur tjockt lager du stryker på ytan.


Visa mer ...

Magnet Coca-Cola Röd

Snygg och välgjord magnet i metall. Perfekt att ha på kylskåpet eller någon annan metallyta. Fungerar lika bra att ha för att fästa lappar och notiser som att bara vara snygg där den är. Magneten är av mycket hög kvalitet och är detaljerat tryckt i 4-färg (CMYK). Det resulterar i en skarp och klar bild med klara färger. Storlek Bredd x Höjd: 8 x 6 cm. Tjocklek på plåten: ca 0,3 mm. Tjocklek med magnet: 3 mm. Licenstillverkad med tillstånd av Coca-Cola.


Visa mer ...

Mintbox BMW Motorräder

Mintbox BMW Motorräder är en liten snygg plåtask fylld med mintpastiller. Plåtasken har ett snyggt motiv av BMC-loggan och en BMW-motorcykel Plåtasken är snygg och välgjord. Locket är stansat för att framhäva motivet. Locket sitter fast med ett litet gångjärn. Trycket är i 4-färg och har riktigt hög finish. Så när även när du har ätit upp dina mintpastiller så har du en fin plåtask att förvara diverse saker i. Boxen innehåller ca 75 st minpastiller. Storleken på boxen är 6 x 4 x 1,6 cm och har rundade hör. Så du får lätt ner den i fickan. Nettovikt: 15 gram, ca 75 st minpastiller/box. Storlek: 6 x 4 x 1,6 cm Smak: Pepparmint Licenstillverkad med tillstånd av BMW.


Visa mer ...

3D Metallskylt Mini - Union Jack 30x40

3D-stansad plåtskylt i äkta nostalgitripp med det klassiska bilmärket Mini Cooper. Plåtskylten har ett motiv på bilen Mini Cooper, Mini-loggan, den engelska flaggan samt texten "Perfectly British", i storleken 40 x 30 cm. Riktigt snygg plåtskylt som är stansad i konturer. Den är alltså tredimensionell med utbuktningar som framhäver motivet mycket snyggare än en vanlig slät skylt. Den välvda stansningen framhäver motivet och gör det extra levande. Skylten håller mycket hög kvalitet och är detaljerat tryckt i 4-färg (CMYK). Det resulterar i en skarp och klar bild med klara färger. Plåtskylten är sedan förseglad med en skyddslack/klarlack, det gör den extra hållbar och ger extra och varaktig glans på motivet. Tjockleken på plåten är ca 0,7 mm som ger lagom styvhet och lagom vikt. Sedan är det en lätt krökning vid ytterkanterna av plåtskylten samt att kanterna är vikta för att ge extra stabilitet. Hörnen är rundade för att de skall få ett snyggare utseende. Du ser på produktbilderna hur den är formad och tillverkad. Eftersom plåtskylten är stansad tredimensionellt så bygger den ut mer än dess tjocklek på ca 0,7 mm. Istället bygger ut ca 1,5 cm. Skyltarna kommer med små förborrade hål, så det är enkelt att fästa dem där du vill ha dem Klassiska sköna plåtskyltar med retro och reklam-slogans. Plåtskylten är licenstillverkad, och tillverkas i Tyskland. Storlek Bredd x Höjd x Tjocklek: 40 x 30 x 1,3 cm. Tjocklek på plåten: ca 0,7 mm. Licenstillverkad med tillstånd av Mini Cooper.


Visa mer ...

Penis Badkarsplugg

En roligare badkarspropp. I en änden har du en vanlig badkarspropp som har en 50 cm lång silverkedja och i andra änden sitter det en 13 cm lång snopp i mjuk plast. Gör badupplevelsen lite roligare samtidigt som det blir enklare ett dra ut pluggen och tömma badkaret.


Visa mer ...

Mintbox Best Garage - MC Girl

Mintbox är en liten plåtask fylld med mintpastiller. Plåtasken är snygg och välgjord. Locket är stansat för att framhäva motivet. Locket sitter fast med ett litet gångjärn. Trycket är i 4-färg och har riktigt hög finish. Så när även när du har ätit upp dina mintpastiller så har du en fin plåtask att förvara diverse saker i. Boxen innehåller ca 75 st minpastiller. Storleken på boxen är 6 x 4 x 1,6 cm och har rundade hör. Så du får lätt ner den i fickan. Nettovikt: 15 gram, ca 75 st minpastiller/box. Storlek: 6 x 4 x 1,6 cm Smak: Pepparmint Licenstillverkad.


Visa mer ...