0

Dunlop SP Sport Maxx RT 2 En mästare på grepp och styrprecisionBra kurvtagningsförmåga på både våta och torra vägarKortare bromssträckor, särskilt vid höga hastigheter. Optimerad geometri ger ökad blockstelhet och kortare bromssträcka vid höga hastigheter. Bättre återkoppling från vägen och styrprecision. Närmare vägen och bättre styrprecision tack vare minskad diameter och beläggning.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

LANDSAIL 4-SEASONS Däckets optimerade slitbanemönster minskar vägbullret. Tre breda längsgående dräneringsspår kanaliserar ut vattnet under däcket, vilket ger en förbättrad kontroll i regn.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Hankook I*cept IZ 2 W616Optimerat riktmönster för maximal säkerhetPresterar mycket bra på snöHeltäckande förstärkningsbälte (Längre livslängd)Däckstrukturen har många olika förstärkningar för att däcket skall hålla länge. Gummiblandningen har även förbättrats för att ge bättre styr och köregenskaper. Helt enkelt ett bra friktionsdäck till en rimlig peng där livslängden även ger en positiv ekonomisk effekt.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Nokian Nordman 7Fördelar:Stabila köregenskaper på nordiska vägarMycket bra grepp på snö och isMinskat slitage på vägenHög körkomfortNykomlingen i Nokians Nordmanfamilj har äntligen kommit (vinter 2017). Nordman 7 är skapat för de nordiska vägarnas alla utmaningar med snö och is. Däcket beter sig bra och lugnt i det nordiska vinterklimatet. Nordman 7 är utrustat med Air Claw Technology som hjälper till att reducera slitage på vägbanan utan att kompromissa med väggreppet på utmanande vintervägar. Tekniken medför även en lägre bullernivå och en behagligare komfort. Nokian Nordman 7 är ett tillförlitligt val för den som ska köra på isiga och snöiga vintervägar.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

RACER Lyra Light SilverRACER linjen av aluminiumfälgar, designad av EURAWHEELS, har utformats för att erbjuda bästa möjliga valuta för pengarna. Antalet modeller som erbjuds och de många olika stilar tillgängliga låter alla att hitta den modell som passar bäst till fordonets utrustning, och till ett rimligt pris.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.

0

Hankook RW06 Winter Hankook RW06 ger bra drivkraft och gott grepp vid inbromsningar på snöiga, frostiga och hala vägbanor.Hankook RW06 har goda köregenskaper på blött underlag.Hankook RW06 har lågt rullmotstånd vilket ger lägre bränsleförbrukning och högre komfort samt längre livslängd.C-däck för lätt lastbil Hankook RW06 vinterdäck är dubbfritt eller så kallat friktionsdäck av Europeisk typ för lätt lastbil. Hankook RW06 är ett däck i mellanklasssegmentet och ger bra grepp vid de flesta vinterväglag. Hankook RW06 är utformat för vinterväglag med speciell hänsyn till bromsförmågan, körkomfort och ekonomi. Den lite hårdare gummiblandningen ger ett lågt rullmotstånde vilket ger dig både bättre bränsleekonomi och högre komfort. Hankook RW06 har ett stort antal små skåror på tvären i varje block (så kallade sajpningar) vilka skapar ett stort antal greppkanter vilka bidrar till greppet på snö och is. Mönstret är utvecklat för att optimera kombinationen grepp på snö och is med vattenavvisning och slaskavvisning vid våta underlag. Längsgående skåror på Hankook RW06 bidrar till prestanda vid regn och slask, och blocken är utformade för att få bästa grepp i snö och frost. Hankook RW06 ger även längre livslängd än många däck. Hankook RW06 är bäst på barmark och vid blöta underlag samt på snö och kan därmed vara ett riktigt bra val om du bor i landets sydligare delar, eller om du kör mycket i stadstrafik. Om du bor längre norröver, eller vill vara säker på att ha bra grepp i de värst tänkbara förhållanden som blankis, underkylt regn och våt hårt packad snö kan ett dubbdäck vara ett säkrare alternativ.


Produkten säljs inte längre.

Klicka här för att se om butiken har något liknande.
6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c