0

Bosch Aerotwin var banbrytande som det första länkfria torkarbladet på marknaden. Sedan dess har många försökt efterapa originalet, men Aerotwin står sig fortfarande grundmurad som det mest effektiva länkfria torkarbladet så vitt vi känner till.Torkarbladet är konstruerat med två spända fjäderskenor i Evodium istället för traditionella ”leder” d.v.s. länkar, byglar och metallarmar. Detta gör att du får ett jämnt tryck över hela torkarbladet. Inte nog med det, torkarbladet påverkas minimalt av sö och is då det inte finns några leder mellan fäste och själva torkarbladet.Det gör ingen förvånad att Bosch Aerotwin kommit att blivit originalutrustningen på många nyare bilar. Den asymmetriska formen bidrar dels till ett reducerat vindbrus men framförallt att torkarbladet pressas mot rutan med ett stadigt tryck för maximal kontakt med vindrutan. Gummit på torkarbladen är tvåkomponentsgummi av riktigt hög kvalitet behandlade med en grafitbeläggning som ger gummit en längre livslängd och bidrar till att torkarbladen glider jämnt och ljudlöst över vindrutan utan att hacka sig fram. Gummit har en slät textur vilket leder till att is och snömodd har extremt svårt att frysa fast.AeroTwin har många gånger blivit hyllade för hur torkarbladen hanterar och rengör vindrutan på djupet i svåra förhållanden med snöslask, mörker och kraftigt regn. Aerotwin är enligt många än så länge oslagbart som torkarblad i vinterförhållanden, men glöm inte att Aerotwin fungerar precis lika bra på sommaren som på vintern. Aerotwin är även 2017-års vinnare i Auto Express-torkarbladstest.Bladet fästs superenkelt på torkararmen med det tillhörande Qick-Clip fästet som också möjliggör att äldre bilar med traditionella torkarblad kan använda dessa modernare blad.


Visa mer ...

0

Denna generator passar mängder med bilmodeller, ett urval av bilar produkten passar till är Audi - Seat - Vw. Vi har även mängder med andra generatorer till riktigt bra priser av hög kvalitet.


Visa mer ...

0

Denna bil finns med 2 olika diametrar på övre fjädertallriken fram. Upp till -8/94 är fjäderns innerdiameter 80mm och fr ån 9/94- är den 70mm.


Visa mer ...

0

Denna styrlagersats, bromsok passar mängder med bilmodeller, ett urval av bilar produkten passar till är Audi - Skoda - Seat - Vw. Vi har även mängder med andra monteringsdetaljer för bromsok till riktigt bra priser av hög kvalitet.


Visa mer ...

0

Denna bromsskiva sport - coat z passar mängder med bilmodeller, ett urval av bilar produkten passar till är Audi 80 - Porsche 944, 928. Vi har även mängder med andra bromsskivor till riktigt bra priser av hög kvalitet.


Visa mer ...

0

Denna ngk tändstift pfr6q passar mängder med bilmodeller, ett urval av bilar produkten passar till är Audi - Skoda - Seat - Vw. Vi har även mängder med andra tändstift till riktigt bra priser av hög kvalitet.


Visa mer ...

0

Denna ventilstyrning passar mängder med bilmodeller, ett urval av bilar produkten passar till är Audi - Porsche - Vw. Vi har även mängder med andra ventiler till riktigt bra priser av hög kvalitet.


Visa mer ...